دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 77 KB
تعداد صفحات : 178
بازدیدها : 340
برچسبها : مدیریت مشارکت مدیریت استراتژیک مدیریت بحران
مبلغ : 6000 تومان
خرید این فایلمقاله مدیریت مشارکت، مدیریت استراتژیک و مدیریت بحران
معرفی و بخشهایی از متن مقاله
اگر مدیریت استراتژیک با استفاده خلاقانه و درست موقعیتی در مقاطع مختلف زمانی انجام شود سازمان را به سطحی قابل قبول از سودآوری خواهد رساند وگرنه تمامی امکانات منابع و داراییهای سازمان را به باد خواهد داد و شرکت را به زوال و نیستی می کشاند.
شناخت مراحل سیستماتیک مدیریت استراتژیک نخستین گام در استفاده از آن می باشد. داشتن دیدگاهی راهبردی برای مدیران سازمانها امتیازی است که میتواند به بهره وری و موقعیت سازمان بیانجامد، هرچند که این موضوع آنقدر وسیع است که تنها با مطالعه ای کلی از آن بسنده می کنیم.
تاریخچه :
از مطالعات تاریخی می توان دریافت که استراتژی های سیاسی و نظامی از دوران پیش از تاریخ نیز وجود داشته اند. با پیچیده تر شدن و بزرگتر شدن و نیز متمدن تر شدن جوامع، تعارضات وامیران، سیاستمداران و فرماندهان روز به روز شدت گرفت که به مطالعه مفاهیم استراتژیک نیاز پیدا شد نا آنکه مجموعه ای از عوامل به هم پیوسته که چکیده ای از آن را در سخنان بزرگانی چون سانتسو، ماکیاولی، ناپلئون و.... می بینیم.
همچنین بنیادی ترین اصول استراتژی (نظامی و سیاسی) در دوران پیش از مسیحیت در جوامع مهم آن روز ازقبیل ایران، یونان و روم نیز وجود داشت و سازمانهای امروزی در اولین مرحله این اصول را با محیط و موقعیت خاص خود منطبق کرده اند....
استراتژی در معنی لغوی آن میتوان ((سوق دادن)) گسیل داشتن، فرستادن بیان کرد
این کلمه از نام استراتگوس (Strategos) استراتژیک معروف یونانی گرفته شده است.در بعضی از منابع لاتین هم استراتژی از مفهوم استریوم (Strratum) به معنای راه و مسیر بیان شده است.
اما به علت آنکه استراتژی بیشتر در مفهوم و قلمرو نظامی قرار گرفته است، از آن بیشتر در حیطه نظامی استفاده می شود. طبق این نظر تعریف جنگی استراتژی عبارتست از علم و هنر، نحوه آرایش سپاه و یکی از طرفین متخاصم در جنگ است که حرکات طرف دیگر جنگ را خنثی کند. با بررسی در تاریخ و متون گذشته میتوان دریافت که استراتژیهای نظامی و دیپلماتیک از دوران گذشته همراه با تاریخ انسانی بوده است.
نقش مورخان و شاعران و دانشمندان در ادوار گذشته در حقیقت این بوده که مجموعه ای از دانش تجربی و آزموده شده ای را گرد آوری کنند و آنها را به عنوان وسیله ای برای آگاهی، بندگان بوجود بیاورند.
با رشد و پیشرفت جامعه ها و نیز پیچیده تر شدن آنها، وجود تعارضات میان امیران مردم، سیاستمداران و فرماندهان به مطالعه مفاهیم استراتژیک اساسی و آزموده پرداختند تا مجموعه بهم پیوسته از اصول ویژه پدیدار شد.
ورود استراتژی در داخل حیطه علوم اجتماعی در حیطه اقتصاد بعد از نیمه اول قرن بیستم میلادی جای خود را باز کرد....
طبق نظریه پورتو موسسه برای آنکه به موفقیت بالا در سطح بازار/کالا برسد باید سه استراتژی هزینه رهبری، متفاوت ساز و تمرکز گرایی را به کار گیرد
دراین نوع استراتژی ها موسسه سعی دارد تا با انجام هزینه یابی در سطحی پائین تر از رقبا در جهت تولید و توزیع محصولات اقدام نماید. انجام این استراتژی به سه بخش عمده نیاز است:
اول :استاندارد بودن
دوم : پائین آمدن منحنی یادگیر موسسه
سوم : توانایی انعطاف پذیری قیمت کالاها و خدمات مورد ارائه در موسسه
این نوع استراتژی سعی برآن دارد تا با تغییر دادن یکی از ویژگیهای محصول ازقبیل شکل ظاهر، کیفیت، بسته بندی و قیمت و......... سعی در مطلوب کردن آن دارند.
از این استراتژی ها زمانی استفاده میشوند که محصول موسسه دارای بازار ویژه ای باشند هر موسسه ای که خواهان اجرای این نوع استراتژی است یک قسمت مشخص از بازار را انتخاب کرده و موسسه های دیگر را کنار میزند. موسسه میتواند قسمتی از بازار، گروه خاصی از مصرف کنندگان با میزان خط تولید و توزیع معین در یک منطقه جغرافیایی را مورد هدف قرار دهد. ...
خرید و دانلود آنی فایل