دسته : -علوم پزشکی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 404 KB
تعداد صفحات : 41
بازدیدها : 291
برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق
مبلغ : 2500 تومان
خرید این فایلتحقیق در مورد رابطه کمتر خوردن و طول عمر
بخشهایی از متن:
مطالعات مختلف علمی نشان داده است که محدود کردن شدید مصرف کالری باعث افزایش چشمگیر طول عمر موش آزمایشگاهی و بسیاری دیگر از گونه ها می شود اما دلایل آن تاکنون نامشخص بود.
اکنون تحقیقاتی در آمریکا به روی کرم های نماتود (Nematode) به کشف یک ژن مرتبط با این پدیده عجیب، انجامیده است.
نتایج این تحقیق در مجله نیچر چاپ شده است. این یافته می تواند در آینده به ساختن داروهایی منجر شود که دارای همان پیامدهای محدودیت مصرف کالری است بی آنکه فرد مجبور به گرفتن رژیم های غذایی دشوار شود.
اثر مثبت کاهش مصرف کالری بر طول عمر ابتدا در دهه 1930 میلادی زمانی که پژوهشگران متوجه شدند آن دسته از جوندگان آزمایشگاهی که خیلی کمتر تغذیه می شوند از همنوعان خوش تغذیه خود بیشتر عمر می کنند ظاهر شد.
از آن زمان این پدیده در انواع مختلف موجودات از جمله مخمر، حشرات، کرم و حتی سگ ها مشاهده شده است. عواقب کاهش مصرف کالری به اندازه 60 درصد حین حفظ سطح مغذی های حیاتی هنوز در مورد انسان معلوم نیست، هرچند که این رژیم شدید پیروانی دارد.
اندرو دیلین، از نویسندگاه مقاله نیچر و استاد موسسه مطالعات زیست شناسی سالک، گفت: "اگر غذا را بیش از حد کم کنید، به سمت گرسنگی شدید می روید و کمتر عمر می کنید. اگر در خوردن افراط کنید نیز تسلیم چاقی می شوید و عمرتان کوتاه خواهد بود. محدودیت غذایی در واقع خالی است که باید میان این دو نشانه گرفت." او افزود: "اما برای 72 سال نمی دانسته ایم که چگونه چنین اتفاقی می افتد."
مطالعه به روی کرم های نماتود (Caenorhabditis elegans) آشکار کرد که ژنی به نام pha-4 نقشی کلیدی در این فرآیند بازی می کند.
گروه محققان دریافت کرم هایی که این ژن از آنها حذف می شود علیرغم قرار داشتن در برنامه رژیم محدود غذایی عمرشان افزایش نمی یابد. اما پژوهشگران پی بردند که تجربه مخالف - یعنی تقویت تاثیر این ژن در کرم ها - باعث افزایش طول عمر در گروه رژیمی شد.
...
دانشمندان در مرکز ارایه توالی ژنوم انسانی در هوستون آمریکا معتقدند با استفاده از این تکنیک جدید و منحصر به فرد می توان مشکل بررسی دقیق میلیون ها میکروارگانیسم ساکن در بدن را برطرف کرد.
بر اساس گزارش تکنولوژی ریویو، دانشمندان در این پروژه با استفاده از روش های جدید تعییت توالی DNA می توانند ژنوم کلونی های عظیم میکروبی را مورد بررسی قرار دهند.
به عقیده دانشمندان با مقایسه کلونی های میکروبی در میان افراد مختلف در سنین، نژاد و وضعیت سلامتی گوناگون می توان نسبت به دست یافتن به پرسشی کلیدی امیدوار بود: کلونی های میکروبی چگونه خطر ابتلا به بیماری های خاص را کاهش یا افزایش می دهند و حتی چگونه می توان با دستکاری ساختاری، آنها را برای ارتقای سلامت انسانی آماده کرد؟
دانشمندان برای دستیابی به این پرسش شیوه های گوناگونی را ارایه کرده اند که از آن جمله می توان به بررسی دقیق میکروب های زنده در روده انسانی و پوست اشاره کرد.
...
گروه تحت سرپرستی پروفسور كریم نیرنیا كه در حال حاضر در دانشگاه «نیوكاسل» انگلستان فعالیت دارد، توانسته است با كشت و تمایز سلولهای بنیادی گرفته شده از مغز استخوان گروهی از مردان داوطلب این سلولها را در شرایط آزمایشگاهی به گونهای پرورش دهند كه تبدیل به سلول های جنسی مردانه نابالغ شوند.
اگر محققان بتوانند این اسپرمها را تا تبدیل شدن به اسپرمهای بالغ رشد دهند كه البته امیدوار هستند كه این كار طی پنج سال آینده امكان پذیر شود، در نهایت این اسپرمها برای درمان مشكلات ناباروری قابل استفاده خواهند بود. این روش در موش های نر با موفقیت انجام شده است.
به گفته این پروفسور ایرانی مرحله بعدی این پژوهش تولید اسپرمهای بالغ از این اسپرمهای ابتدایی خواهد بود.
با روش ابداعی این پروفسور ایرانی احتمالا زنان نیز خواهند توانست اسپرم مورد نیاز را برای باردار شدنشان را خودشان تولید كنند.
نتایج این تحقیق كه در زمان فعالیت پرفسور نیرنیا در آلمان با مشاركت محققان دانشگاههای «جورج آگوست گوتینگن»، «مونستر» و دانشكده پزشكی هانوورآلمان صورت گرفته است، در نشریه علمی «گامت بیولوژی» منتشر شده است.
متخصصان در عین حال هشدار دادهاند كه یافتههای حاصل از مطالعات به دقت بازبینی شده این محققان باید در این ابتدایی ترین مرحله با احتیاط تفسیر و تعبیر شود.
دولت انگلیس اخیرا قانونی ارائه كرده كه بر اساس آن استفاده از اسپرمها یا سلولهای تخم كه به طور مصنوعی تولید شدهاند برای كمك به تولید مثل ممنوع است.
پرفسور نیرنیا سال گذشته نیز در تحقیقاتی كه با همكاری محققان دانشگاههای «نیوكاسل» انگلستان و «جورج آگوست گوتینگن» انجام شده بود با بارورسازی اسپرمهای تولیدی از سلولهای بنیادی جنینی استخراج شده از موشهای آزمایشگاهی ثابت كرد كه میتوان از اسپرمهای رشد یافته از سلولهای بنیادی جنینی در زاد ولد استفاده كرد.
به گزارش ایسنا، در جریان آن تحقیق، هفت جنین موش خلق شد كه گرچه اكثر این موشهای خلق شده از اسپرم مصنوعی با مرگ زودهنگام تلف شدند با این حال الگوهای رشد غیرعادی آنها برای پروفسور كریم نیریان جالب توجه بود.
این دانشمندان این سلول های اسپرمی تازه شكل یافته موسوم به سلول های بنیادی «اسپرماتوگونیال» را به سلول های اسپرم بالغ تبدیل كردند و سپس برخی از آنها با تخم های موش ماده تركیب ساختند. تخم های بارور شده پس از رشد با موفقیت به بدن موش ماده پیوند زده شد و هفت جنین را خلق كرد.
...
پژوهشگران در بریتانیا برای اولین بار بخشهایی از یک قلب انسان را با استفاده از سلول پایه پرورش داده اند.
موفقیت جدید موجب این امیدواری شده که شاید مشکل فراهم نبودن عضو برای پیوند حل شود.
مجدی یعقوب، رئیس تیم پژوهشگران مورد بحث می گوید چنانچه آزمایش بر روی حیوانات موفقیت آمیز باشد در ظرف سه سال می توان از نسوج قلب که به طور مصنوعی پرورش داده شده برای پیوند استفاده کرد.
این پژوهشگران با پرورش سلولهای پایه که از مغز استخوان گرفته بودند موفق به تهیه سلولهای دریچه قلب شدند. این نسوج بعداْ به حیواناتی مانند گوسفند و خوک پیوند زده شده و نتیجه بررسی خواهد شد.
پرفسور یعقوب می گوید احتمال دارد ساخت یک قلب کامل از طریق سلول پایه، اگرچه طرحی بلندپروازانه است، تا ده سال دیگر امکان پذیر شود.
پرفسور یعقوب می افزاید چنانچه بخش از کار افتاده قلب بیمار با نسوجی که از سلول پایه درست شده و از نظر ژنتیکی با بیمار همخوانی دارد عوض شود، احتمال اینکه پیوند موفقیت آمیز نباشد و بدن بیمار آن را رد کند وجود نخواهد داشت.
سلولهای پایه دارای این قابلیت هستند که به انواع مختلف سلولها تبدیل شوند و بسیاری از دانشمندان معتقدند که به دلیل این قابلیت، امکان دارد که نسوج مختلف را پرورش داده و بخشهایی از اعضای بدن را که صدمه دیده ترمیم کرده و بیماریها را مداوا کرد.
خرید و دانلود آنی فایل