پایان نامه رابطه دلسوزی به خود و کنترل خشم با افکار خودکشی دانشجویان

پایان نامه رابطه دلسوزی به خود و کنترل خشم با افکار خودکشی دانشجویان پایان نامه رابطه دلسوزی به خود و کنترل خشم با افکار خودکشی دانشجویان

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 122 KB

تعداد صفحات : 68

بازدیدها : 512

برچسبها : دلسوزی به خود کنترل خشم افکار خودکشی

مبلغ : 12000 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه کارشناسی بررسی رابطه دلسوزی به خود و کنترل خشم با افکار خودکشی در دانشجویان

پایان نامه کارشناسیبررسی رابطه دلسوزی به خود و کنترل خشم با افکار خودکشی در دانشجویان

 

مقدمه:

خودکشی یکی از معضلات بهداشت روان است. بر اساس گزارش رسمی سال 1996 سازمان بهداشت جهانی هرساله 500 هزار نفر در جهان با خودکشی به زندگی خود پایان می دهند مطالعات مربوط به خودکشی سه پدیده مهم را بررسی می کنند که شامل افکار خودکشی، اقدام به خودکشی می باشد. افکار خودکشی عبارتی است که بر وقوع هرگونه اندیشه خودتخریبی دلالت دارد. این افکار طیف وسیعی از اندیشه های مبهم در مورد امکان خاتمه زندگی تا خودکشی کامل را در بر میگیرد.

شیوع سالانه افکار خودکشی در افراد بالغ 3/2تا 6/5 درصد گزارش شده است. گذر از فکر خودکشی به نقشه کشیدن در 32 درصد افراد(دارای فکرخودکشی) و گذر از نقشه خودکشی به اقدام در 72 درصد افراد(دارای نقشه خودکشی) صورت می گیرد. در نتیجه 24 درصد افرادی که فکرخودکشی را گزارش می کنند، در نهایت به سمت اقدام می روند

مطابق با تخمین سازمان جهانی بهداشت، از آنجایی که در سال 2000 میلادی نزدیک به 850 هزار مرگ ناشی از خودکشی در جهان وجود داشته و بیش از ده تا بیست برابر آن اقدام به خودکشی کرده اند، در سال 2020 میلادی تقریبأ یک میلیون و پانصد و سی هزار نفر در اثر خودکشی خواهند مرد و بیش از ده تا بیست برابر آن در سطح جهان اقدام به خودکشی خواهند کرد؛ یعنی به طور متوسط یک مرگ ناشی از خودکشی در هر بیست ثانیه و یک اقدام به خودکشی در هر یک تا دوثانیه اتفاق خواهد افتاد. نتایج مطالعات در کشورهای مختلف نشان می دهد شیوع فکر خودکشی در طول عمر 4/31% و در نوجوانان 18-12 ساله چینی شیوع 6 ماهه آن 3/19% گزارش گردیده است. بر اساس آمار در سنین 24-15 سال، سومین علت شایع مرگ و میر، خودکشی است و خودکشی در افراد مجرد بیشتر دیده می شود.

بر همین اساس خودکشی از موضوعات دارای اولویت بهداشت روان برای سازمان جهانی بهداشت و این اولویت در گروه های خاص جامعه به دلیل شرایط ویژه ای که دارند بیشتر احساس می شود. از مهمترین این گروه ها می توان به دانشجویان اشاره کرد که به دلیل شرایط سنی خاص، بالا بودن تجرد در بین آن ها، دوری از خانواده، جداشدن از متعلقات و وابستگی های چندین ساله، زندگی خوابگاهی، رویارویی با مشکلات اقتصادی، اجبار به پیداکردن استقلال نسبی یا کامل، مشکلات درسی، زندگی با دوستان جدید و آینده کاری و زندگی نامعلوم و... گروه در معرض خطر ابتلا به اختلالات روانی چون افسردگی و حتی افکار خودکشی به حساب می آیند. آمار نیز نشان داده خودکشی در دانشجویان، دومین علت مرگ و میر بعد از تصادف می باشد. در فاصله سال های 2000-2002، 4390 دانشجو در ایالت متحده دست به خودکشی زده اند. مطابق با آمار دفترمرکزی مشاوره وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ایران در فاصله 1377-1383، 292 مورد خودکشی در بین انشجویان وزارت مذکور گزارش شده است که از این میان 25 مورد(6/8%) خودکشی کامل بوده است.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید