تحقیق در مورد روستای حمید آباد

تحقیق در مورد روستای حمید آباد تحقیق در مورد روستای حمید آباد

دسته : جغرافیا

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 18 KB

تعداد صفحات : 18

بازدیدها : 443

برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق

مبلغ : 5000 تومان

خرید این فایل

دانلود تحقیق در مورد روستای حمید آباد

دانلود تحقیق در مورد روستای حمید آباد

1ـ1ـ ویژگی کالبدی روستای حمید آباد

1ـ1ـ1ـ مراحل توسعه

الف ) هسته اولیه : بدنبال تصمیم به انتقال روستا به موقعیت فعلی نخستین افراد در فاصله 200 متر جاده هسته اولیه آنرا ایجاد کردند .

ب ) مرحله اول : بلافاصله در طی 5 سال بقیه اهالی روستا به این نقطه منتقل و پیکره اصلی روستا را شکل دادند ، که حدود 85 درصد سطح موجود در روستا را شامل می شود .

ج) مرحله دوم : طی 10 ساله گذشته چند واحد مسکونی در غرب واحدهای خدماتی نظیر مدرسه و خانه بهداشت در جنوب شرقی آن شکل گرفتند .

2ـ1ـ1ـ محله بندی روستا

بافت کالبدی سکونتگاه های انسانی براساس عوامل و شاخصه های مختلف به بخشهای کوچکتر تقسیم می شود . منشاء این تقسیم بندی اغلب توزیع خدمات و امکانات در موقعیت مناسب نسبت به واحدهای مسکونی است . جدایی گزینی قومی نیز می توانند بافت کالبدی را به اجزاء نوعی تقسیم نمایند . در روستای حمید آباد براساس اطلاعات محلی علاوه بر مرکز روستا که در بین اهالی نیز تحت همین عنوان شناخته می شود سه محله قابل تفکیک می باشد :

الف ) محله سگوند :

محدوده هسته اولیه و بخشی از مرحله نخست مرحله دوم توسعه روستا را در بر گرفته و عناصر خدماتی اصلی روستا نیز در این محدوده قرار می گیرد . مسجد اولین عنصر خدماتی است که در این محدوده ایجاد شده است . علاوه بر آن مدرسه و اخیرا خانه بهداشت عناصر مهم و اصلی هستند که به این محدوده هویت خاصی قائل شده اند .

ب ) محله بیت عرب نیسی :

محدوده کالبدی غربی روستا که محل اسکان طایفه ای به نام اعراب نیسی بوده محله ای به همین نام را شکل داده است . توسعه بعدی کالبدی در این محدوده نیز همچنان با همین عنوان شناخته می شود هیچگونه خدماتی دراین محدوده وجود ندارد . اما جهت توسعه آتی روستا در این محدوده قرار دارد .

3ـ1ـ1ـ مالکیت زمین واملاک :

تخصیص زمین برای نیازهای آتی مراکز جمعیتی یا فعالیتی بدون توجه به مالکیت اراضی مورد نظر و امکان تملک آن ضمانت اجرایی پیشنهادات طرح را پایین می آورد معمولا اراضی واقع درمحدوده کانون های جمعیتی به چهار دسته ؛ دولتی ، عمومی ، خصوصی و موقوفه تقسیم می گردند . و استفاده از هر کدام تابع قوانین و ضوابط و اصول خاص خود می باشد . وضعیت مالکیت اراضی این روستا براساس اطلاعات محلی به شرح ذیل قابل تبیین است .

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید